Despre Noi


A venit vara si simti ca ai nevoie de relaxare, racoare si buna dispozitie? Unde te poti simti mai liber si mai non-conformist deca in cea mai frumoasa statiune de pe litoralul Marii Negre, statiunea Costinesti.

Te invitam la Vila Radu!

 Suntem primitori, bine organizati si vrem sa iti oferim cele mai bune servicii. Ne dorim sa te simti confortabil ca la tine acasa, dar si rasfatat ca intr-o vacanta de lux.

Unde ne situam?

In nordul statiunii Costinesti, la numai 150 de metri de plaja. Poti ajunge imediat pe plaja pentru a admira marea, a te bronza, sau pentru o sanatoasa cura de aerosoli.

Ce facilitati iti oferim?

Dispunem de 9 camere confortabile si 2 garsoniere, cu 2,3,4 si 5 locuri. Vila noastra are o capacitate maxima de 39de persoane, tocmai pentru ca ne dorim ca atmosfera sa fie intima si sa te poti intoarce acasa cu placerea de a avea prieteni noi.

Fiecare camera am dotat-o cu aer conditionat, frigider si TV. Baia pe care o vei utiliza va fi proprie. Tinem la igiena si la intimidate.

Conditii de masa?

Avem. Fiecare client are acces la bucatarie complet utilata. De asemeni, in curtea vilei am amenajat pentru tine un spatiu verde cu gratar si terasa, pentru a te putea relaxa in voie cu familia si prietenii.

Conditii de parcare?

Da. Iti punem la dispozitie si 7 locuri de parcare in spatiul propriu.

Ce trebuie sa faci?

Sa ne contactezi, sa iti faci bagajele, sa iti anunti sefii ca pleci in vacanta si sa pornesti pe drumul spre Costinesti!

 

Echipa Vila Radu Costinesti